nūhou

Nūhou

Ua hāʻule ke gula i ka wā i mākaukau ai nā mea hoʻopukapuka no ka hoʻoholo ʻana i ka uku paneʻe e ka Federal Reserve e hiki ke hoʻokau hou aku i ke koʻikoʻi i ka metala makamae.ʻO ka maopopo ʻole e pili ana i nā hana a ka Fed ua haʻalele i nā mea kālepa gula i maopopo ʻole i kahi e hele ai ka metala makamae.
Ua hāʻule ke gula i ka 0.9% i ka Pōʻakahi, e hoʻohuli ana i nā lanakila ma mua a hoʻohui i nā poho o Kepakemapa i ka piʻi ʻana o ke kālā.Ua hāʻule ke gula i ka Pōʻalima ma hope o ka loaʻa ʻana o kāna kumu kūʻai haʻahaʻa loa mai 2020. Manaʻo nā mākeke e hoʻonui ka Fed i nā kumukūʻai ma 75 kumu kumu, ʻoiai ʻo ka ʻikepili koʻikoʻi o ka pule i hala aku nei i koi ai i kekahi poʻe kālepa e pili i ka piʻi nui aʻe.
"Inā ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka hawkish, e ʻike ʻoe i ka lele ʻana o ke gula mai ke kai," i ʻōlelo ai ʻo Phil Strable, ka luna hoʻolālā mākeke ma Blue Line Futures, i loko o kahi hālāwai ninaninau e ʻike i ka piʻi ʻana o ke gula.
Ua hāʻule nā ​​kumukūʻai gula i kēia makahiki ma muli o ke kulekele kālā koʻikoʻi o ka Federal Reserve i nāwaliwali i nā waiwai pono ʻole a hoʻonui i ke kālā.I kēia manawa, ʻōlelo ka Pelekikena Bundesbank ʻo Joachim Nagel e manaʻo ʻia ka ECB e hoʻomau i ka hoʻonui ʻana i nā kumukūʻai ma ʻOkakopa a ma waho.Ua pani ʻia ka mākeke gula ʻo Lākana ma ka Pōʻakahi ma muli o ka hoʻolewa mokuʻāina o Queen Elizabeth II, hiki ke hōʻemi i ka wai.
Wahi a ka US Commodity Futures Trading Commission, ua ʻoki nā mea hoʻopukapuka i nā kumukūʻai bullish i ke kālepa ʻana i nā kālā pā ma ka Comex i pani i nā kūlana pōkole i ka pule i hala.
Ua hāʻule ke gula Spot he 0.2% i $1,672.87 hoʻokahi auneke ma 11:54 am ma New York.Ua piʻi ka Bloomberg Spot Dollar Index i ka 0.1%.Ua hāʻule ke kālā Spot i ka 1.1%, ʻoiai ua piʻi ka platinum a me ka palladium.


Ka manawa hoʻouna: Sep-20-2022